LED-kaarsen voor graven en eeuwige gedachtenis
Gedenkkaarsen
Graveer uw LED-kaars met uw herinneringen
LED-kaarsen
Milieuvriendelijke LED-kaarsen-standaarden
Kaarsenstandaarden
Kaarsen op
zonne-energie
Kaarsen op zonne-energie
LED-kaarsen met religieuze thema's
LED-kaarsen
Vorige slide
Volgende slide

LUMADA® - een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van vlamloze LED-kaarsen voor begraafplaatsen en in huis.

Al onze producten worden ontworpen met de behoeften van onze klanten in gedachten, zodat wij moderne, unieke en milieuvriendelijke producten kunnen maken in een groot aantal uitvoeringen.

De hoofdactiviteit van Lumada is het ontwerpen en vervaardigen van vlamloze LED-kaarsen. Onze collectie LED-kaarsen omvat meer dan 20 verschillende ontwerpen in diverse kleuren en met verschillende afbeeldingen en symbolen. Ons uitgangspunt is de kwaliteit van onze producten.

B2B webshop

De B2B webshop is bestemd voor onze zakenpartners. De winkelervaring is afgestemd op groothandelaars, distributeurs en andere wederverkopers met een geldig BTW-nummer. Registreer of log in om onder de overeengekomen voorwaarden te bestellen of eerdere bestellingen en facturen te bekijken.

B2C webshop

Als u niet geïnteresseerd bent in wederverkoop, bezoek dan onze webshop met een breed scala aan vlamloze LED-kaarsen, rozenkransen en urnen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste speciale aanbiedingen, kortingen, acties en nieuws.

Ons verhaal

De productlijnen van Lumada kennen een lange traditie van meer dan 30 jaar, want Lumada is al sinds 1988 op de markt aanwezig. Lumada d.o.o. is opgericht op 14 september 2012 na een succesvolle overdracht en afsplitsing van het oorspronkelijke bedrijf. Onze bedrijfsnaam geeft aan wat we doen en draagt bij aan ons verhaal. Het eerste deel van de naam, ‘Luma’, komt van het woord ‘lumen’, wat Latijn is voor licht.

Productlijnen

Onze producten worden momenteel geëxporteerd naar meer dan 15 landen op vijf continenten (Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Australië), een bewijs van het vertrouwen dat zowel binnen- als buitenlandse klanten in ons hebben. Wij beschikken niet alleen over de capaciteiten om aan de bestaande vraag te voldoen, maar ook om onze producten en productlijnen beschikbaar te maken voor een breder scala van klanten.

Beoordelingen van klanten

Ik kocht een LES050 kaars. Het is echt uitzonderlijk. Het werkte ook langer dan op de website stond. De levering was snel, wat zeer gewaardeerd wordt!
Gregor

LED-kaarsen

Onze vlamloze LED-kaarsen zijn modern, uniek en milieuvriendelijk en verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen. Onze collectie LED-kaarsen omvat meer dan 20 verschillende ontwerpen in diverse kleuren en met verschillende afbeeldingen en symbolen.

Gedenkkaarsen

De herinneringen die we in ons hart meedragen zijn altijd bij ons, waar we ook zijn of zullen zijn. Wij bieden de mogelijkheid om uw Lumada LED-kaars te laten voorzien van een herinnering die u aan het hart ligt (een foto van een overleden dierbare, uw beschermheilige, huisdier, favoriete plek in de natuur, etc.). De batterijen van de kaarsen zijn vervangbaar, zodat u nog langer van uw unieke kaars kunt genieten.

Kaarsen voor thuis

Kaarsen zijn onmisbaar in elk huis. Ze maken de kamer gezellig, bepalen de stemming en creëren een magische sfeer. Bij Lumada hebben we een serie mooie en elegante vlamloze LED-kaarsen ontwikkeld die nog meer warmte, romantiek en schoonheid in uw huis zullen brengen.

Kaarsen op zonne-energie

Zonnekaarsen zijn perfect voor wie de voorkeur geeft aan duurzame oplossingen, maar niet wil inleveren op elegantie en esthetiek. Onze grafkaarsen op zonne-energie hebben een mooie uitstraling en zijn daarnaast milieuvriendelijk en zuinig. Er zijn drie varianten verkrijgbaar die zowel op een begraafplaats als thuis kunnen worden gebruikt.

Urnen

Houten urnen zijn gemaakt van beuken- of notenhout, gelijmd met milieuvriendelijke lijm en behandeld met natuurlijke oliën. Metalen urnen zijn met de hand beschilderd en afgewerkt met een hoogwaardige lak. Alle urnen zijn met de hand gemaakt en dus uniek.

Rozenkransen

De rozenkrans is een reeks katholieke gebeden, ook wel paternoster genoemd. Het gebed is verdeeld in vier geheimen: de blijde, de droevige, de glorievolle en de geheimen van het Licht. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende rozenkransen en armbanden. Elk kan zijn eigen boodschap dragen en u kunt uw eigen speciale betekenis toevoegen.

Iz našega bloga ...

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de verstrekte gegevens of vul het contactformulier in.

We zijn beschikbaar van 9:00 – 15:00 van MA tot VRIJ

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hier kunt u instellen welke cookies moeten worden gedownload.


  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services