Svečniki

Sveče simbolizirajo božansko svetlobo, upanje in nam podarijo neprecenljiv občutek miru. Prižiganje sveč je pomemben del verskih obredov in molitev. Nihče si ne predstavlja cerkve, doma za starejše občane in tudi bolnišnice brez svečnika, kjer lahko zase, za najdražje ali pa za povezanost z bogom, prižgemo svečko.

Elektronski svečnik Religi

Prižiganje voščenih sveč je lahko nevarno ter neprijazno do cerkvenih poslikav, ki imajo zgodovinsko vrednost.

Prav zato smo se odločili, da vam ponudimo ekološki elektronski svečnik Religi, ki vernikom omogoča, da na preprost, ekološki in varen način izražajo prošnje in molitve. Deluje s pomočjo elegantnih lučk LED, ki pričarajo ravno prav intenziven sij. Svečnik je zasnovan in narejen v Sloveniji za uporabo v cerkvah, uporabljajo pa ga tudi v drugih ustanovah.

Sprejeti darovi vernikov v svečniku so zavarovani s profesionalno ključavnico.

PREKRASEN VIDEZ, VRHUNSKI MATERIALI IN VARNA UPORABA

Svečnik Religi navdušuje s svojim videzom. Narejen je iz prekrasnega hrastovega lesa najvišje kakovosti, ki ga krasi eleganten križ iz nerjavečega jekla.

Uporaba je izjemno preprosta in – kar je najpomembnejše – popolnoma varna, zato ga lahko brez težav uporabljajo tudi otroci in starostniki.

Je požarno varen, ni težav zaradi dima in možnih opeklin, zato lahko v ritualu uživajo sami.

Lučke LED podarijo čudovito intimno svetlobo, ki zagotavlja resnično nepozabno in globoko versko izkušnjo.

PREDNOSTI ELEKTRONSKEGA SVEČNIKA RELIGI SO NESKONČNE

Vklopite ga v električno omrežje in že deluje.Če omrežje ni na voljo, je kot opcija tudi delovanje na polnilno baterijo.
Dolžino gorenja sveč se da enostavno spremeniti.
Naložba v svečnik Religi se vam bo povrnila v zelo kratkem času.
Z njegovo uporabo se boste izognili čiščenju trdovratnega voska in neprijetnemu vonju. Poslovili se boste od kapljanja voska in vernikom vedno zagotovili čist prostor.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Na voljo je svečnik s 64 svečami. Izbirate lahko med belimi, rdečimi, zlatimi ali srebrnimi svečami z rumenim plamenom. Čas gorenja lahko prilagodite lastnim željam. Svečnik je narejen tako, da vselej gori vsaj ena lučka.

Svečnik je narejen iz hrastovega lesa in pleksi stekla. Postavitev je zelo preprosta, omogoča pa tudi dodatno pričvrstitev na tla. 

Ima posebno režo, ki prepozna in sprejme tako kovance kot bankovce. Zaščiten je s profesionalno ključavnico, ki preprečuje vdore.

Dimenzije svečnika so 99 cm x 75 cm (višina x širina), teža je 36 kilogramov. 

Kot opcija je na voljo baterija za polnjene (NiMh 12V/2200 mAh), ki deluje osem ur s polno kapaciteto. Čas polnjenja baterije do polne kapacitete je 12 ur.

 

SVEČNIK PODPIRA TRADICIJO NA SODOBEN IN EKOLOŠKI NAČIN

Po videzu spominja na prekrasen tradicionalen svečnik, po funkcionalnosti, odnosu do okolja in varnosti, pa jih prekaša. Zelo ga priporočamo tudi bolnišnicam in drugim ustanovam, kjer želimo vernikom nuditi prostor za molitev, izražanje hvaležnosti in želja.

Kaj pravijo o nas?

„S svečnikom Religi sem zelo zadovoljen. Imamo manj skrbi z varnostjo in manj skrbi s kupovanje novih sveč“

Za našo cerkev smo iskali primeren svečnik z elektronskimi svečkami. Z Religijem imamo manj skrbi za varnost in manj skrbi s kupovanjem vedno novih sveč, kot smo jih imeli pri voščenih. Tudi čiščenje je bolj preprosto. S pridobitvijo Religija smo imeli kar precej stvari rešenih.
Župnik Janez Šket, župnija Grosuplje, Slovenija

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke