Urnen

De keuze van de juiste urn is uiterst belangrijk aangezien het de laatste rustplaats van de overledene is. De meeste nabestaanden besteden veel tijd aan het kiezen van de perfecte urn, omdat dat een manier is om liefde en respect te tonen aan onze dierbare.

METALEN EN HOUTEN URNEN

Bij Lumada bieden wij metalen en houten urnen aan met prachtige en elegante motieven, waarin u uw dierbaren met een gerust hart op hun laatste reis op aarde kunt sturen.

Alle urnen zijn met de hand gemaakt en met veel aandacht voor detail.

METALEN URNEN

Metalen urnen zijn met de hand beschilderd en afgewerkt met een hoogwaardige lak. Vele zijn voorzien van een elegant voetstuk dat ze een unieke uitstraling en extra stabiliteit geeft.

Wij bieden meer dan 20 metalen urnen in verschillende kleuren en uitvoeringen, die allemaal messing motieven kunnen bevatten. U kunt kiezen uit verschillende kleuren: wit, brons, nikkel, zwart, blauw, goudkleurig, rood, kopergrijs, zilver, bruin, metallic en groen.

Hoe kiest u de perfecte kleur voor de urn?

Als u moeite heeft met het kiezen van een kleur, kunt u zich deze drie vragen stellen:

  1. Welke kleur geeft het best de persoonlijkheid van de overledene weer?

Het kiezen van een kleur die aan de overledene doet denken, geeft de nabestaanden vaak een gevoel van troost en vrede. Hield uw geliefde van de herfst en zachte kleuren? Kies dan een gouden, bruine of bronzen urn. Was uw geliefde altijd in een goed humeur en vol energie? Dan zijn rood, blauw en groen de beste keuzes.

  1. Wat voelt u als u aan de overledene denkt?
    Verschillende kleuren roepen verschillende emoties op, dus u kunt dit verband gebruiken om u te helpen de perfecte urn te kiezen.

Kleuren zoals wit en metallic worden over het algemeen geassocieerd met gevoelens van kalmte, onschuld en tederheid, terwijl warme kleuren zoals rood, koper en goud gevoelens van comfort en warmte kunnen oproepen. Koelere kleuren zoals blauw en groen kunnen vaak gevoelens van vrolijkheid en vreugde oproepen.

  1. Wat voor stijl had de overledene?

Denk aan hun huis, kledingstijl en het soort kunst waar ze van hielden. Dan weet u of klassiek zwart, warme kleuren of fellere en levendigere kleuren de juiste keuze zijn.

Mooie en elegante motieven

Het motief op de urn draagt een betekenisvolle boodschap uit. Kies er een die verband houdt met de persoonlijkheid, hobby’s of religieuze overtuigingen van de overledene.

Tot de meest populaire behoren motieven van verschillende bloemen, kruisen, bladeren, gebedshanden, een jager, vissen en stillevens.

Wij garanderen tevredenheid en gemoedsrust, want u kunt precies kiezen wat de overledene graag gewild zou hebben.

HOUTEN URNS

Houten urnen zijn een uitstekende keuze voor overledenen die een sterke band met de natuur hadden. Ze roepen gevoelens van warmte, intimiteit en rust op. Bij Lumada, bieden we urnen van beuken- en walnoothout aan.

Ze zijn gelijmd met biologische lijm en behandeld met natuurlijke oliën.

Ze zijn geschikt om as rechtstreeks in de grond bij te zetten, aangezien het hout in de loop der jaren zal vergaan en zich met de grond zal vermengen. Als alternatief kunnen ze in een crematie-nis worden geplaatst. Houten urnen zijn een goede keuze voor milieubewuste mensen.

Verschillende maten, ontwerpen en motieven

Wij bieden walnoothouten urnen voor degenen die de voorkeur geven aan donkerdere, warmere kleuren, terwijl onze beukenhouten urnen iets lichter van kleur zijn.

Sommige houten urnen zijn versierd met motieven van bloemen of kruisen.

Een houten urn is altijd een uitstekende keuze

Mensen worden zich er steeds meer van bewust hoe kostbaar onze band met de natuur is, en dat verbonden zijn met de natuur het meest lonende is wat we kunnen ervaren. Hout roept gevoelens van geborgenheid en intimiteit op, dus erdoor omringd worden is een mooie manier om afscheid te nemen van deze wereld.

Zowel onze houten als metalen urnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Denk bij het kiezen van een urn aan de wensen van de overledene met betrekking tot zijn laatste reis hier op aarde.

Urnen voor huisdieren

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huisdier te cremeren en te begraven. Veel mensen bewaren de urnen van hun huisdieren in hun huis. Wij bieden u een verscheidenheid aan kleinere urnen die geschikt zijn voor uw viervoetige metgezellen.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hier kunt u instellen welke cookies moeten worden gedownload.


  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services