Ons verhaal

Onze productlijn heeft een traditie van meer dan 30 jaar. Wij zijn sinds 1988 op de markt als fabrikant van elektrische kaarsen, maar onze oorsprong gaat terug tot 1970.

Hoe we met de productie zijn begonnen

Ons familiebedrijf maakte vroeger kroonluchters en we waren niet van plan dat te veranderen, tot onze vader op een dag terugkwam van het kerkhof en klaagde over de verspilling die de traditionele kaarsen veroorzaakten.

Hij besloot een kaars zonder vlam te ontwerpen en aangezien hij een elektrisch ingenieur was, had hij geen moeite om zijn idee te realiseren.

We zijn in 1988 begonnen met de productie van vlamloze kaarsen, en 6 jaar later, vanwege hun groeiende populariteit, begonnen wij ze naar het buitenland te exporteren.

Lumada d.o.o. is opgericht op 2012 september 2012 na een succesvolle overdracht en afsplitsing van het oorspronkelijke bedrijf.

Wij hebben onze bedrijfsnaam zorgvuldig gekozen omdat wij wilden dat deze onze missie zo goed mogelijk zou weerspiegelen. Het is samengesteld uit het Latijnse woord “lumen”, dat licht betekent, en het Sloveense woord “da”, dat bevestiging en overeenstemming uitdrukt.

Licht symboliseert hoop, eeuwig licht, een gevoel van troost en geruststelling. Onze vlamloze kaarsen zijn ontworpen om een intiem licht te geven dat kalmeert, troost en hoop geeft aan mensen en eeuwig licht aan overledenen.

PRODUCTASSORTIMENT

Onze hoofdactiviteiten zijn het ontwerpen en produceren van vlamloze LED-kaarsen.

Dankzij de hoogwaardige en innovatieve producten, regelmatige updates van de werkprocessen en een breed assortiment aan producten, is de onderneming zeer concurrerend geworden en een synoniem voor duurzaam ondernemen, waardoor Lumada een stabiele positie heeft op de wereldmarkt. Wij wijzen er graag op dat het maken van vlamloze kaarsen in ons DNA zit. Wij willen de markt zoveel mogelijk opties bieden en daarom hebben wij meer dan 20 ontwerpen van vlamloze LED-kaarsen in verschillende kleuren, vormen en maten. Ze zijn versierd met prachtige motieven die u zelf kunt kiezen.

Door de grote vraag vormen religieuze symbolen en afbeeldingen het grootste deel van onze collectie motieven, maar wij bieden ook vele andere mogelijkheden om uit te kiezen.

Wij weten hoe belangrijk het is om uzelf verbonden te voelen met de overledene, daarom hebben wij gedenkkaarsen in ons assortiment opgenomen die kunnen worden gepersonaliseerd volgens de wensen van onze klanten. 

U kunt het personaliseren met een foto van de overledene, uw huisdier, een mooi moment dat u hebt vastgelegd, of iets anders dat veel voor u betekent.

Bij Lumada geloven we dat de mooiste herinneringen in ons hart liggen opgeborgen, en het op één na beste zijn tijdloze foto’s.

DE VLAMLOZE LED-KAARSEN VAN LUMADA HEBBEN VELE VOORDELEN:

Ze geven gedurende enkele maanden tot een jaar ononderbroken licht en kunnen meerdere jaren worden gebruikt door de batterijen te vervangen
Ze zijn volkomen veilig, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken
Elke kaars ondergaat een kwaliteitstest, zodat onze klanten alleen de beste producten krijgen
Dankzij ons hooggekwalificeerd team kunnen wij uw bestelling zeer snel afwerken
Gemaakt van gemakkelijk recycleerbare materialen

Elke kaars heeft zijn eigen verhaal en wordt met veel toewijding en liefde gemaakt. Ons doel is onze klanten gelukkig te maken en hun band met de overledene te versterken.

SAMENWERKING TUSSEN BEDRIJVEN

We bieden onze zakenpartners een breed, aantrekkelijk en uniek assortiment van hoogwaardige kaarsen, waarmee zij hun aanbod kunnen uitbreiden.

Tot onze sterke punten behoren flexibiliteit en het vermogen om ons volledig aan te passen aan de wensen van onze klanten, aangezien wij ons ervan bewust zijn dat elke markt anders is en elke klant specifieke voorkeuren heeft.

We zijn er trots op met vele winkels, bloemisten en dienstverlenende bedrijven samen te werken en samen met hen een succesvol en prachtig verhaal te schrijven dat mensen vrede, geluk en hoop brengt.

Samen streven we naar duurzame oplossingen, die een uiterst belangrijk onderdeel van onze missie vormen.

We exporteren onze producten naar meer dan 15 landen op 5 continenten (Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Australië). We exporteren maar liefst 80% van onze producten.

We zijn er zeker van dat binnen- en buitenlandse klanten ons vertrouwen vanwege onze hoogwaardige en unieke producten, ons snelle handelen, ons vermogen om op elke vraag te reageren en onze snelle levering.

Wij weten dat ons assortiment kaarsen, dat ook kan worden gepersonaliseerd, een toegevoegde waarde heeft en onze zakenpartners en hun klanten voldoening schenkt, omdat zij steeds weer terugkomen.

Naast grafkaarsen produceren wij sinds kort ook kaarsen voor thuis en kaarsen voor kinderen, die uw interieur zullen opvrolijken of als mooie nachtlampjes voor uw kinderen kunnen dienen.

ONZE MISSIE

Ons hoofddoel is het creëren van hoogwaardige en duurzame producten die het leven van mensen beter maken.

Met behulp van geavanceerde technologische processen, een betrouwbaar team en superieure expertise, garanderen wij een goede samenwerking en 100% tevredenheid aan onze zakenpartners en klanten.

Onze missie is gebaseerd op de beginselen van duurzame ontwikkeling. We streven er altijd naar de behoeften van onze klanten te identificeren en zelfs aan de meest veeleisende vragen te voldoen, terwijl wij er tegelijkertijd voor zorgen dat wij onze ecologische voetafdruk voortdurend verkleinen. We zijn een maatschappelijk verantwoorde onderneming en volgen de laatste technologische richtlijnen en normen.

ONZE WAARDEN EN VISIE

We willen onze huidige positie op de binnen- en buitenlandse markt versterken met behulp van ons professionele team, innovatieve benaderingen en uitstekende producten. We zetten ons in om milieuvriendelijke oplossingen te vinden en te blijven voldoen aan alle wensen van onze zakenpartners en andere personen.

Onze kernwaarden zijn:

  • integriteit
  • vertrouwen
  • tevredenheid
  • kwaliteit
  • betrouwbaarheid

De veiligheid en het welzijn van onze werknemers is van het grootste belang. We zorgen ervoor dat ze training krijgen en we belonen goede ideeën.

Wij houden ons aan de hoogste ethische en milieuwaarden.

Wij handhaven de hoge kwaliteit van onze producten en zoeken naar oplossingen die milieu- en klantvriendelijk zijn.

Onze visie en missie zijn onze leidende principes bij de productie en bij het creëren van zowel werkprocessen als relaties met onze klanten en zakenpartners. De concurrentie een stap voorblijven, ernaar streven milieuvriendelijker te zijn en wereldwijd te gaan, zijn onze belangrijkste doelstellingen die in elk aspect van onze activiteiten zijn verankerd.

Onze missie bestaat erin onze huidige positie als leverancier op de binnenlandse, Europese en andere markten te versterken en met de hulp van onze professionele medewerkers de meest betrouwbare en milieuvriendelijke zakenpartner in ons werkgebied te worden. We erkennen dat de voortdurende succesvolle ontwikkeling van het bedrijf essentieel is voor het bereiken van onze visie en missie. We concentreren ons op het handhaven en voortdurend verbeteren van de kwaliteit van onze producten, in overeenstemming met de nieuwe normen in ons werkgebied.

Ons doel is onder meer aanbevelingen te verkrijgen en in binnen- en buitenland te worden erkend. We blijven er ook naar streven om de behoeften van onze klanten en zakenpartners te identificeren, zodat we zelfs aan hun meest veeleisende behoeften kunnen voldoen.

Onze visie en doelstellingen zijn duidelijk, net als onze waarden. Vertrouwen en eerlijkheid zijn de belangrijkste waarden die ten grondslag liggen aan onze zakelijke relaties en we streven er voortdurend naar dat onze zakelijke relaties met onze partners en klanten langdurig en succesvol blijven.

We willen een kleinschalig bedrijf blijven dat een hoge kwaliteit handhaaft door kleinere hoeveelheden van zijn producten te produceren, die ook beantwoorden aan de eisen van onze klanten.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hier kunt u instellen welke cookies moeten worden gedownload.


  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services