Velas a energia solar

Solarne sveče so popolne za ljudi, ki se najraje odločajo za trajnostne rešitve, a kljub temu prisegajo na eleganco in estetiko. Naše nagrobne solarne sveče so prijazne za okolje, lepe in varčne. Na voljo imamo večoblik.

KAKO SOLARNE SVEČE DELUJEJO?

Ekološke solarne sveče so odvisne od sončne energije. Sončne celice jo pretvorijo v elektriko, ki polni baterije. Solarne sveče Vestina potrebujejo le 4 ure izpostavljenosti soncu, da deluje nemoteno, kar v Evropine predstavlja nobenega izziva. V primeru, da boste že uporabljeno svečo umaknili v temen prostor za 20 do 30 dni, bo še vedno svetila, če jo boste za nekaj ur izpostavili sončni svetlobi. Svetloba je ravno prav močna, a hkrati dovolj intimna, da nas obda s prijetnimi in toplimi občutki.

Svetijo kar 1000 dni, zato so tako odlična naložba kot tudi čudovit poklon preminulim osebam, saj jim zagotovimo prekrasen sij čisto vsak dan.

KAKOVOSTNI MATERIALI ZA BREZHIBEN VIDEZ

Solarne sveče Vestina so izdelane zelo premišljeno. Zaradi svojih neskončnih prednosti se zanje odloča vedno več ljudi. Narejene so iz visokokakovostnih materialov, ki so kos številnim vremenskim spremembam. Zaradi steklenega ohišja so nekoliko težje, a znatno stabilnejše, zato so odpornejše proti vetru, dežju in sneženju.
soalrne sveče videz

NA VOLJO SO 3 ČUDOVITI MODELI

UPORABA SOLARNIH SVEČ

Uporaba teh sveč je zelo preprosta. Brez skrbi jo lahko vključijo tudi otroci,ker se seveda ne morejo opeči.

1.

Odvijte pokrov v nasprotni smeri urinega kazalca.

2.

Privzdignite pokrov, da se izpostavi slamica.

3.

Izvlecite slamico. Sveča je vključena.

4.

Nežno privijte pokrov.

5.

Svečo položimo na mesto, kjer bo izpostavljena neposredni sončni svetlobi.

6.

Uživamo v prijetnem vzdušju, ki nam ga nudi solarna sveča.

S solarnimi svečami, sploh z belo VSS7, lahko ustvarite čudovito vzdušje tudi na svojem vrtu ali domu. Tudi tam se lahko poklonite preminulim osebam ali pa jih iznajdljivo uporabite kot piko na i vašemu dekorju. Z njimi lahko subtilno osvetlite dvorišče in pričarate romantično vzdušje.

SOLARNE SVEČE SO VARČNE IN OKOLJU PRIJAZNE

Večina od nas si želi dragim osebam podariti večno luč, ki nikoli ne ugasne. Če želimo to doseči s parafinskimi svečami, jih bomo v 1000 dneh porabili skoraj 150. Z izbiro solarne sveče znatno zmanjšamo svoj ogljični odtis in prihranimo veliko denarja.

SOLARNE SVEČE PREBUDIJO OBČUTEK MIRU

Vsak izmed nas je pomirjen, če ve, da je za osebe, ki so nas zapustile, naredil čisto vse.

Kljub temu da spomini ostajajo v srcu in so najlepši poklon preminulim, je za številne ljudi urejen grob izjemno pomemben.

S solarno svečo to brez dvoma dosežemo.

Vedno, ko obiščemo grob, dobimo občutek blaženosti in radosti, ker vemo, da jih vsak dan spremlja svetloba in toplota.

Solarne sveče Vestina so varčne, trajnostne, manj obremenjujoče za okolje in zelo lepe. Priporočamo jih vsem, predvsem pa ljudem, ki nimajo priložnosti redno obiskovati groba.

Poleg čudovitega videza, jih odlikuje izjemna varčnost, inovativnost in vzdržljivost.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Privacy settings

Here you can set which cookies should be downloaded.


  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services