Vtisnite spomin na elektronsko svečo
SPOMINSKE SVEČE
Elektronske sveče za grobove in večni spomin
ELEKTRONSKE SVEČE
Ekološki elektronski svečnik
SVEČNIKI
Solarne sveče
SOLARNE SVEČE
Elektronske sveče s cerkvenimi motivi
ELEKTRONSKE SVEČE
Previous slide
Next slide

LUMADA ® - podjetje z več kot 30 letno tradicijo na področju razvoja in proizvodnje elektronskih sveč za pokopališča kot tudi za uporabo doma.

Vsi naši izdelki so zasnovani glede na potrebe naših kupcev zato lahko trgu ponudimo moderne, unikatne, različnih oblik ter okolju prijazne izdelke.

Primarna dejavnost podjetja Lumada je oblikovanje in proizvodnja elektronskih sveč. Kolekcija elektronskih sveč ponuja več kot 20 različnih modelov v različnih barvah in z različnimi podobami ter simboli. Naše glavno vodilo je kakovost izdelkov.

B2B trgovina

B2B trgovina je namenjena našim poslovnim partnerjem. Uporabniško izkušnjo nakupa smo prilagodili za veletrgovce, distributerje in druge prodajalce, ki se ukvarjajo z nadaljno prodajo ter imajo veljavno DDV številko. Registrirajte oz. prijavite se za nakupe pod dogovorjenimi pogoji, brskajte po prejšnjih naročilih in računih.

B2C trgovina

Če vas nadaljna prodaja ne zanima, obiščite našo maloprodajno spletno trgovino, v kateri vam nudimo pester izbor elektronskih sveč, rožnih vencev in žar.

Naročite se na elektronske novice in bodite na tekočem z našo aktualno ponudbo, popusti, akcijami in novostmi.

Naša zgodba

Proizvodni programi našega podjetja Lumada imajo dolgoletno, več kot 30-letno tradicijo, saj smo na tržišču že od leta 1988. Sicer je bilo podjetje Lumada d.o.o. ustanovljeno 14. septembra 2012, kot posledica uspešnega prenosa in oddelitve od prvotne družbe. Ime našega podjetja samo po sebi predstavlja zgodbo, ki prinaša dodano vrednost. Prvi del imena »Luma«, izhaja iz besede »lumen«, kar v latinskem jeziku pomeni luč, svetloba.

Proizvodni programi

Danes svoje izdelke izvažamo v več kot 15 držav na petih celinah (Evropa, Afrika, Severna in Južna Amerika ter Avstralija), kar pomeni, da nam zaupajo tako domači, kot tuji kupci. A zavedamo se, da imamo ustrezne kapacitete, da odgovorimo na le na obstoječe povpraševanje, ampak da omogočimo dostopnost naših izdelkov in proizvodnih programov širšemu krogu strank.

Kaj pravijo o nas?

Kupil sem svečo LES050. Je resnično izvrstna. Deluje tudi dlje kot je zapisano na spletni strani. Hvala podjetju za hitro dostavo!
Gregor

Elektronske sveče

Elektronske sveče so moderne, unikatne, različnih oblik in okolju prijazne. Kolekcija elektronskih sveč ponuja več kot 20 različnih modelov v različnih barvah in z različnimi podobami ter simboli.

Spominske sveče

Spomin v srcu je nekaj, kar bo vedno z nami, kjerkoli smo in bomo. Omogočamo vam, da si vam dragi spomin vtisnete na elektronsko svečo Lumada (sliko preminule drage osebe, vašega svetnika, hišnega ljubljenčka, vam najljubši kotiček v naravi, …). Sveče imajo zamenljive baterije, s čimer delovanje unikatne sveče lahko dodatno podaljšate.

Sveče za dom

Sveče so nepogrešljiv del vsakega doma. Polepšajo prostor, poskrbijo za boljše razpoloženje in pričarajo čarobno vzdušje. V Lumadi smo pripravili linijo prikupnih in elegantnih elektronskih sveč, ki bodo v stanovanje prinesle še več topline, romantike in lepote.

Solarne sveče

Solarne sveče so popolne za ljudi, ki se najraje odločajo za trajnostne rešitve, a kljub temu prisegajo na eleganco in estetiko. Naše nagrobne solarne sveče so prijazne za okolje, lepe in varčne. Na voljo imamo tri različice, ki jih lahko uporabite tako na grobovih kot tudi doma.

Žare

Lesene žare so narejene iz bukovega ali orehovega lesa, zlepljene z eko lepilom in premazane z naravnimi olji. Kovinske žare pa so ročno pobarvane in na koncu še prevlečene z visokokakovostnim lakom. Vse žare so ročno obdelane in zaradi tega unikatne.

Rožni venci

Rožni venec je katoliška molitev, nekateri ji pravijo Marijina pot. Molitev je razdeljena na štiri dele: veseli, svetli, žalostni in častitljivi del. Na voljo vam je široka ponudba raznovrstnih rožnih vencev in zapestnic. Vsak zase lahko nosi svoje sporočilo, vi pa mu dodate lastno vrednost.

Iz našega bloga ...

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Na voljo smo vam na spodaj navedenih podatkih oz. preko spletnega obrazca.

dosegljivi 9:00 – 19:00 od PON do PET

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Privacy settings

Here you can set which cookies should be downloaded.


  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services