A nossa história

Proizvodni program našega podjetja se ponaša z več kot 30-letno tradicijo. Kot proizvajalci elektronskih sveč smo na tržišču že od leta 1988, naše korenine pa segajo v leto 1970.

Kako smo začeli s proizvodnjo?

V družinskem podjetju smo izdelovali lestence in tega nismo nameravali spremeniti, dokler se ni oče nekega dne vrnil s pokopališča in se pritoževal nad umazanijo, ki jo povzročijo klasične sveče.

Odločil se je, da bo ustvaril elektronsko svečo, in ker je bil elektro inženir, mu realizacija zamisli ni povzročila nobenih preglavic.

Leta 1988 smo začeli s proizvodnjo elektronskih sveč, 6 let kasneje pa smo jih zaradi vedno večje priljubljenosti začeli izvažati v tujino.

Septembra 2012 je prišlo do večje spremembe, saj je bilo kot posledica uspešnega prenosa in oddelitve od prvotne družbe ustanovljeno podjetje Lumada d.o.o.

Skrbno smo izbrali ime podjetja, saj smo želeli, da na najlepši način odraža naše poslanstvo. Sestavljeno je iz latinske besede “lumen”, ki pomeni luč, in besede “da”, ki izraža pritrjevanje in strinjanje.

Luč simbolizira upanje, večno svetlobo, občutek ugodja in tolažbo. Namen naših elektronskih sveč je pričarati intimno svetlobo, ki ljudi pomirja, tolaži in jim vliva upanje, pokojnim pa nudi večno luč.

PROIZVODNI PROGRAM

Naši primarni dejavnosti sta razvoj in proizvodnja elektronskih sveč.

Zaradi vrhunskih in inovativnih izdelkov, rednih posodobitev delovnih procesov in široke ponudbe, je podjetje postalo visoko konkurenčno in sinonim za trajnostno poslovanje, zaradi česar se je postavilo na globalni zemljevid. Radi poudarimo, da je izdelovanje elektronskih sveč v našem DNK-ju. Trgu želimo ponuditi čim več možnosti, zato imamo na voljo več kot 20 modelov elektronskih sveč različnih barv, oblik in velikosti. Krasijo jih čudoviti motivi, ki jih lahko izberete sami.

Zaradi velikega povpraševanja prevladujejo verski simboli in podobice, na izbiro pa imamo tudi številne druge možnosti.

V podjetju se zavedamo, kako pomembno je, da se počutimo povezani s preminulimi osebami, zato smo v svoj program vključili spominske sveče, ki jih lahko personaliziramo po željah strank. 

Lahko izberete fotografijo preminule osebe, hišnega ljubljenčka, najlepšega trenutka, ujetega v objektiv, ali karkoli vam veliko pomeni.

V Lumadi verjamemo, da so najlepši spomini zaklenjeni v naših srcih, sledijo pa jim brezčasne fotografije.

Lumadine elektronske sveče imajo veliko prednosti:

Neprekinjeno gorijo od nekaj mesecev do enega leta, z menjavo baterij pa jih lahko uporabljate več let
So popolnoma varne, odporne proti vremenskim razmeram in preproste za čiščenje
Vsaka sveča gre na test za ugotavljanje kakovosti, zato so kupci deležni le vrhunskih izdelkov
Zaradi visoko usposobljene ekipe lahko naročilo izvedemo zelo hitro
Izdelane so iz materialov, ki se lahko enostavno reciklirajo

Vsaka sveča ima svojo zgodbo in je izdelana z veliko mero okusa in ljubezni. Naš cilj je osrečiti naše stranke in poglobiti njihovo vez s pokojnimi osebami.

MEDPODJETNIŠKO SODELOVANJE

Našim poslovnim partnerjem zagotavljamo pestro, privlačno in unikatno ponudbo visokokakovostnih sveč, s katerimi lahko obogatijo svojo ponudbo.

Naši prednosti sta med drugim fleksibilnost in zmožnost popolnega prilagajanja željam strank, saj se zavedamo, da je vsak trg drugačen in ima vsaka stranka posebne želje.

Ponosni smo na sodelovanje s številnimi trgovinami, cvetličarnami in podjetji s storitvenimi dejavnostmi, s katerimi pišemo uspešno in čudovito zgodbo, ki ljudem prinaša mir, srečo in upanje.

Skupaj stremimo k trajnostnim rešitvam, ki so izjemno pomemben del našega poslanstva.

Svoje izdelke izvažamo v več kot 15 držav na 5 celinah  (Evropa, Afrika, Severna in Južna Amerika ter Avstralija). Izvozimo kar 80 % naših izdelkov.

Prepričani smo, da nam domači in tuji kupci zaupajo zaradi vrhunskih unikatnih izdelkov, hitre odzivnosti, zmožnosti, da lahko odgovorimo na vsako povpraševanje, in hitre dostave.

Vemo, da pestra paleta sveč, ki jih lahko personaliziramo, prinaša dodatno vrednost in zadovoljstvo našim poslovnim partnerjem in njihovim strankam, saj se vedno vračajo.

Poleg nagrobnih sveč smo pred kratkim začeli izdelovati sveče za dom in za otroke, ki bodo polepšale dekor, otrokom pa služile kot prekrasne nočne lučke.

Naše poslanstvo

Naša največja naloga je ustvarjanje kakovostnih in trajnostnih izdelkov, ki ljudem polepšajo življenje.

Z naprednimi tehnološkimi procesi, zanesljivo ekipo in vrhunskim znanjem poslovnim partnerjem in končnim strankam zagotavljamo korektno sodelovanje in 100% zadovoljstvo.

Naše poslanstvo temelji na načelih trajnostnega razvoja. Na vsakem koraku si prizadevamo prepoznavati potrebe svojih strank in zadovoljiti tudi najzahtevnejše želje. Pri tem pazimo, da je naš ogljični odtis vedno manjši. Smo družbeno odgovorno podjetje, ki upošteva najnovejše tehnološke smernice in standarde.

Naše vrednote in vizija

Želimo okrepiti sedanji položaj na domačem in tujem trgu s pomočjo strokovne ekipe, inovativnih pristopov in odličnih izdelkov. Zavezali smo se, da bomo iskali okolju prijazne rešitve in še naprej uresničevali vse želje poslovnih partnerjev in posameznikov.

Naše temeljne vrednote so:

  • poštenost
  • zaupanje
  • zadovoljstvo
  • integriteta
  • kakovost
  • zanesljivost

Varnost in blaginja naših zaposlenih sta na prvem mestu. Skrbimo, da so deležni izobraževanj in nagrajujemo dobre ideje.

Zagovarjamo najvišje etične in okolijske vrednote.

Vzdržujemo kakovost svojih izdelkov in iščemo rešitve, ki so prijazne okolju in uporabnikom.

Naša vizija in poslanstvo sta naše vodilo pri proizvodnji in ustvarjanju tako delovnih procesov, kot odnosov s strankami in poslovnimi partnerji. Biti korak pred konkurenco, delovati okolju prijazneje in delovati globalno so naši ključni cilji, ki jim sledimo in kateri so vpeti v vse pore našega podjetja.

Naše poslanstvo je na domačem, evropskem in drugih trgih okrepiti sedanji položaj med ponudniki ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner na področju, na katerem delujemo. Zavedamo se, da je za uresničitev zastavljene vizije in uresničevanje našega poslanstva, bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Osredotočamo se na to, da vzdržujemo kakovost naših izdelkov in jo stalno izboljšujemo, skladno z novimi standardi na področju našega dela.

Med drugim je naš cilj tudi pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznavni tako doma kot v tujini. Še naprej pa si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših strank in poslovnih partnerjev, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše.

Naša vizija in cilji so jasni, prav tako pa naše vrednote. Zaupanje in poštenost sta ključni vrednoti, na katerih temelji naše poslovno sodelovanje in stalno stremimo k temu, da poslovno sodelovanje z našimi partnerji in strankami ostane dolgoročno in uspešno.

Še naprej si želimo ostati butično podjetje, ki z manjšimi količinami ohranja kakovostne izdelke, ki predstavljajo odgovor na zahteve naših strank.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Privacy settings

Here you can set which cookies should be downloaded.


  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services